Undertøj

Undertøj - Tøj - Beklædning - CVS

Undertøj er noget, vi alle kan forholde os til. Vi har alle brug for det, og vi køber det alle jævnligt.

Har du brug for nyt undertøj, er det bare med at suse ind i en butik og få bestilt lige netop den model, du er vild med. Der er ingen grund til at udskyde køb af nyt undertøj, uanset hvilken årsag der er til, at du mangler nyt på hylderne eller i skuffen.

Undertøj bør være af en høj kvalitet

Ligesom med så meget andet tøj bør dit undertøj naturligvis også være af en høj kvalitet. Ved at købe undertøj af en høj kvalitet slipper du for at skulle bestille nyt hver anden måned, fordi der er gået hul i dit gamle undertøj, elastikken er sprunget, eller hvad det nu kan være.

Der er desværre alt for mange, der køber undertøj af en alt for dårlig kvalitet. Det går både ud over komforten samt bankkontoen, da du ikke vil føle dig tilpas i et alt for billige par underbukser eller trusser, og så er du nødt til at købe nye konstant, da de meget nemt også går i stykker.

Undertøj - Tøj - Beklædning - CVS
Close up of beautiful athletic body of young man standing against the grey wall in black underwear

Køb undertøj der passer til dig

Det er meget vigtigt, at du køber undertøj, der passer dig. Mange vælger at gå efter den billigste pris, men når de så kommer hjem og hopper i undertøjet, finder de ud af, at komforten næsten ikke er at finde. Syningerne er dårlige, materialet er af en lav kvalitet, eller også er elastikken næsten allerede røget.

Du kan være heldig at gøre et scoop, men det er nu ellers en god tommelfingerregel at gå ud fra – køb aldrig for billigt undertøj. Det er simpelthen ikke pengene værd at spare for meget på det område.

Køb ofte nyt undertøj

Dernæst kan det også være en god ide at udskifte dit undertøj jævnligt. Undertøjet er jo gerne det tøj, vi er mest i fysisk kontakt med, og derfor opsamler det også flest bakterier. Derfor kan det være en god ide at skifte undertøjsskuffen ud en gang eller to om året, så du hele tiden har nyt undertøj at hoppe i.

Du kan også jævnligt købe et nyt sæt, så du løbende får skiftet ud i skuffen, og dermed ikke skal skifte hele skuffen med undertøj ud en gang om året eller lignende. Det er helt op til dig, hvordan du vil skifte ud i samlingen af undertøj.

Undertøj - Tøj - Beklædning - CVS
Closeup sexy woman stretching body on bed at home bedroom. Seductive girl in lingerie relaxing in luxury bedroom. Naked erotic model posing for camera on bed in slow motion

Køb i større mængder og spar penge

Hvis du er interesseret i at spare penge uden at gå ned på kvalitet, kan det være en god ide at købe større ind, når du skal have undertøj.

Flere steder er det eksempelvis sådan, at du måske kan få et par boxershorts for 79 kroner, men samtidig også har mulighed for at købe fem par for 300 kroner. Så er det jo langt billigere at købe flere par, i stedet for at købe dem enkeltvis. Og dette kan ofte lade sig gøre med mange former for undertøj – ikke bare boxershorts.