Sokker

Sokker - Tøj - Beklædning - CVS

Der findes mange forskellige typer sokker og strømper, og der kan også meget nemt være forskel på de sokker, der er lavet til herrer, sammenlignet med dem til kvinder.

Dog er sokker jo langt hen af vejen meget androgyne, så hvis der er et par herresokker, du er blevet forelsket i som kvinde, er det jo bare med at købe dem – og det samme gør sig naturligvis gældende den anden vej.

Kigger vi på sportssokker er det som udgangspunkt kun størrelsen, der er med til at gøre forskellen, da de ofte bare er grå, sorte eller hvide og ikke er opdelt til det ene eller andet køn.

Sokker til herre

Er du på udkig efter sokker til herre, er det meget nemt at finde dem. Du kan med fordel vælge at bestille dem på nettet, hvis du ikke gider at bruge tid på at køre rundt og lede efter dem i butikkerne.

Du kan finde dem til stort set alle priser. Du kan finde sokker for helt ned til 5-10 kroner pr. par, mens du også kan finde herresokker til 100 kroner eller mere pr. par. Det kommer helt an på, hvilket mærke du vil have dem i.

Sokker - Tøj - Beklædning - CVS (2)

Sokker til kvinder

På samme måde findes der også sokker til kvinder i mange forskellige mærker og modeller og til mange forskellige priser. Har du brug for et par almindelige ankelsokker, kan du ofte være heldig at finde dem i bunker af 5 eller 10 for eks. 100 kroner, hvilket gør det til en relativ billig fornøjelse at købe.

Sokker til kvinder kommer ofte i mange forskellige farver, så du har rig mulighed for at finde et par sokker, der passer til lige netop din smag. Det er på samme måde som herresokker meget nemt og enkelt at bestille sokker til kvinder på nettet, hvis du hellere vil det.

Sokker til løb og sport

Er du glad for at dyrke sport, og løber du eksempelvis meget, kan det være oplagt at finde et par gode løbestrømper eller løbesokker. Der er lavet rigtig mange forskellige modeller, og det er helt op til dig selv at finde lige netop den type, du har det bedst og mest komfortabelt at løbe i.

De findes ofte i nogle standard farver som hvide, sorte eller grå, men det kan også godt lade sig gøre at finde sportssokker i nogle lidt mere sjove farver, hvis de andre bliver for kedelige.